СКД для ДУ ЛУВП №19 з можливістю логування всіх подій та подальшого аналізу

ДУ ЛУВП №19

Звернулися працівники ДЕРЖАВНА УСТАНОВА “ЛЬВІВСЬКА УСТАНОВА ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ (№19)” з завданням організувати Систему Контролю Доступу (СКД) для обліку часу входу/виходу персоналу на роботу з логуванням всіх подій та можливістю їх подальшого збереження та аналізу.

ДУ ЛУВП №19
ДУ ЛУВП №19
ДУ ЛУВП №19
ДУ ЛУВП №19 старий замок
ДУ ЛУВП №19
ДУ ЛУВП №19

В процесі переговорів було вибрано варіант встановлення двох контролерів доступу (на вхід і на вихід) на базі TTLock. Передбачено, що працівникам видадуть іменні ключі, спрацювання якого на вході буде часом прибуття на робоче місце, відповідно спрацювання на виході – час коли людина пішла.

Встановлення електромагнітний замок ML-300 силою 300 кг, та дотяжчик. Забезпечено можливість повного контролю системи з приміщення чергового охорони. Для наочності додатково встановлено світлову індикацію відкриття замка.

ДУ ЛУВП №19 TTLock K2
ДУ ЛУВП №19 TTLock K2
ДУ ЛУВП №19
ДУ ЛУВП №19
ДУ ЛУВП №19
ДУ ЛУВП №19

Роботи по встановленню закінчено, всі права програмного адміністрування системою TTLock K2 передано уповноваженому персоналу.

Клієнт задоволений, навіть начальник обіцяв подячну грамоту від ДЕРЖАВНА УСТАНОВА “ЛЬВІВСЬКА УСТАНОВА ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ (№19)”.

Call Now Button